Bios ceramics

Elke ruimte waarin je leeft (slaapkamer, werkkamer, leslokaal, zwembaden,...) heeft nood aan producten van de volgende generatie. Het is dus van belang dat de gebruikte materialen in een ruimte zorgen voor propere lucht en een gezonder microklimaat. 

Daarom investeert Casalgrande Padana in het onderzoek naar en de ontwikkeling van Bios Antibacterial Ceramics, een bioactieve keramische tegel voor wand en vloer. 

Bioactieve keramiek

Dit is een innovatief assortiment van eco-compatibele producten die onafhankelijk van elkaar interactie hebben met de omgeving om een ​​aantal positieve processen te starten.

Onafhankelijke onderzoeksprogramma's, in samenwerking met de Afdeling Biomedische Wetenschappen, Afdeling Microbiologie, van de Universiteit van Modena en Reggio Emilia, onder een Hoofdovereenkomst met het Japanse TOTO (een pionier in fotokatalytische technologie met het merk HYDROTECT®) hebben geleid tot tot het produceren van een nieuwe, exclusieve generatie van keramiek voor architecturale toepassingen. Tot nu toe kan niemand zo'n breed en krachtig bereik leveren.

100% MADE IN ITALIË

Casalgrande Padana hanteert een industriebeleid dat sterk gericht is op technologische innovatie en ecologische duurzaamheid. Het bedrijf is intensief bezig met onderzoek en experimenten voor continue productverbetering op het gebied van uiterlijk en prestaties. Alle productie, onderzoek en innovatie vinden plaats in 100% Italiaanse fabrieken en laboratoria.

Op zoek naar het beste

Elke fase in het proces wordt constant gemonitord: van de selectie van de grondstoffen tot opslag; van het malen van het mengsel tot het mengen en koken van de tegels; van het productieproces tot kwaliteitscontrole op de eindproducten; van niet-aflatende technische training tot effectieve professionele hulp, bewijs van de inspanningen van het bedrijf om zijn productieprocessen te verbeteren en de hoogste normen ooit na te streven.

Oplossingen, geen producten

Het steengoed van Casalgrande Padana is volledig gemaakt van natuurlijke grondstoffen en wordt vervaardigd via een gesloten circuitproces dat opvalt door de extreem lage impact op het milieu. De keramische producten van het bedrijf gaan veel verder dan de gebruikelijke producten die jeop de markt kunt vinden, omdat ze geschikt zijn voor elk doel of type gebouw.

Afbeeldingen

Verwante producten